Lidt om mig og min passion

MIN passion er, at DU får et bedre helbred ved hjælp af hensigtsmæssig ernæring og kosttilskud.

Efter at have arbejdet som hjemmesygeplejerske i mange år, tæt på mennesker, har jeg måttet sande, at flere og flere mennesker i vores samfund rammes af livsstilssygdomme (såsom diabetes 2 og hjerte-kar sygdomme) og andre alvorlige sygdomme.

Du, der døjer med livsstilssygdomme kan hjælpes via kosten. Vidste du det?

Jeg mener, det er på tide, at stille spørgsmålstegn ved det, som vi “lærer” om ernæring og livsstil generelt. Vi bliver tykkere og tykkere og derfor får vi flere og flere livsstilssygdomme.

Vi bliver også mere og mere stressede, blandt andet på grund af de øgede krav, der stilles til os. Mange mennesker døjer med overvægt på grund af stress.

Vidste du, at en stresset krop holder på fedtet og du derfor kan have svært ved at tabe dig?

Måske er du træt af smarte kostguruer, som du ikke kan identificere dig med. Måske lider du også af (begyndende) livsstilssygdomme og ved ikke hvordan du skal få det godt igen..

Det handler ikke kun om HVAD du putter i munden, men lige så meget om HVORFOR du putter det i munden. Vidste du det?

Hvem  er jeg ?

Jeg er en moden kvinde, uddannet sygeplejerske, laserterapeut, kostvejleder med speciale i vægttab og mindful spisning samt stresscoaching. Ud over i en årrække at have arbejdet som hjemmesygeplejerske, har jeg haft min egen laserklinik, hvor jeg har behandlet mennesker med sportsskader og mange andre skader og skavanker. Samt har rådgivet omkring kost og kosttilskud.

Dette førte mig et skridt videre og jeg fulgte min drøm om at blive kostvejleder. Jeg valgte en uddannelse med fokus på vægttab og stress, netop på grund af, at dette er et stigende problem i vores samfund.

For mit eget vedkommende er jeg stadig på vej i min egen proces. En sådan proces kan synes lang og uoverskuelig. Men tro mig… Den er alle pengene værd for DIG, som er motiveret til at få en sund og slank krop.

Med de rette redskaber og hjælp til det rette mindset er det muligt at opnå den balance, som passer til netop dig og som du drømmer om.

Er du klar? Det er altid et godt tidspunkt at begynde…

Jeg glæder mig til at være livsnerve for DIG, som vælger mig til netop DIN proces.