Spis familien sund & glad

Få glade og sunde voksne og børn – med overskud og masser af energi om dagen samt en dejlig søvn om natten.

Få hjælp til omlægning til sunde kostvaner, som hele familien vil elske og til gavn for hele familiens helbred.

Dette er muligt og kan opnås ved hjælp af de rigtige værktøjer og redskaber. Jeg brænder for at hjælpe jer med at få et bedre helbred og en sund og glad familie, som kan koncentrere sig om en aktiv hverdag. Træthed, overvægt, ulvetime med skrig og skrål, stress og tilbagevendende snotnæser, vil ikke længere fylde i hverdagen.

For en familie med særlige udfordringer, kan sunde råvarer gøre en stor forskel i hverdagen. Jeg har i mit eget liv været vidne til børn – også børn med diagnoser – der blev som forandret, efter at kosten blev ændret med masser af grønt samt de rette kosttilskud.

Det kan være vanskeligt at finde motivationen i hverdagen på egen hånd og især børn er meget glade for det, de kender. Men med den rette hjælp udefra sker der store positive forandringer i familiens hverdag.

Jeg tilbyder et forløb, som vil foregå hjemme hos jer i jeres vante rammer. Vi vil sammen gennemgå jeres nuværende kostvaner og I vil få en masse redskaber, som I med det samme kan tilpasse og bruge i hverdagen.

Første besøg varer ca 3 timer og efterfølgende besøg varer ca 1½ time – og jeg vil glæde mig til at hjælpe jer godt i mål med jeres nye livsstil.